HistorieElektronik
Internet
edb
Profil
Historie
Kontakt

Firmaet blev oprettet i 1981, da en mand kom og spurgte Jørgen Schmidt om ikke han kunne udvikle et apparat, som kunne måle et par analoge værdier samt styre nogle pumper. Det kunne der vel ikke være nogle problemer i, så han sagde ja.

Jørgen Schmidt havde på det tidspunkt job på Electromatics udviklingsafdeling (nu: Carlo Gavazzi) om dagen og hyggede sig så med sin egen bolchebutik om aftenen. Firmaet hed dengang "Jørgen Schmidt Elektronik".

På et tidspunkt kom Jørgen Schmidts brødre og spurgte, om ikke vi kunne udvikle elektronikken til en metaldetektor til at finde uønskede metalforekomster i fødevarer - for der må da ku' sælges nogle hundrede stykker af sådan nogen . Det brugte brødrene så et par år på (og fik også nogle stykker solgt), hvorefter salgs- og produktionsrettighederne blev solgt, da (konerne mente) det begyndte at kræve for meget tid.

Metaldetektor-firmaet hed dengang "Schmidt & Schmidt detector industri". Firmaet blev nedlagt sammen med hele projektet, men lidt af firmanavnet blev altså taget med over i Jørgen Schmidts eget firma.

Selv om det er lidt misvisende, har både den ene og den anden Schmidt altså indtil d. 31-12-2015 været Jørgen schmidt. Fra og med 2016 er firmaet overdraget til Plesner Elektronik, som viderefører firmaets aktiviteter. Men nu er firmanavnet total misvisende, da der slet ikke er nogen Schmidt længere!

I 2007 blev firmaet omdannet fra personligt ejet til ApS.


Tlf: 86 10 64 42     e-mail: mail@sogs.dk